Bedava Gold Premıum Bug Çıktı !! Admin Pneli Proxy Kullanılarak Kırıldı __!!__
Yazar
Konu: Bedava Gold Premıum Bug Çıktı !! Admin Pneli Proxy Kullanılarak Kırıldı __!!__ Perş. Nis. 08, 2010 10:36 am
<tr valign="top">
Bedava Gold Premıum Bug Çıktı !! Admin Pneli Proxy Kullanılarak Kırıldı __!!__
Ewet Arkadaşlar Bedava Gold Premıum Almak Artık Mümkünı !! Admin Pneli Proxy Kullanılarak Kırıldı __!!__ Powered By KralKoxp
Sizi Daha Fazla Heyecanlandırmadan Ve bug Fixlenmeden Anlatıma Geçiyim .. Elinizi Çabuk tutun Bug Fixlenmeden Alın ...
Sizlere Resimli Olarak Anlatacagım ;
Ufak Bir Bilgilendirme Veriyim Sizlere ... Proxy Baska Bir Sunucu Üzerinden Alan Adresi Kullanmadan Bir Siteye Girişi Gerçekleştirir ... Ewet Arkadaşlar Biz İlk Önce Knight Mykol ' a Herhangi Bir Sitenin Proxy 'ini Kullanarak http://knightonlineworld.gamersfirst.com/my_kol.php E Girmek Eger Direkt Olarak Girerseniz Admin Paneli Girşi Gerçeklestirmez .. Eger Hiç Proxy hakkında Bilginiz yoksa Bu Sitenin Proxy'i İle Giriş Yapabilirsiniz ... Buraya Tıklayarak www.awardspace.com ' un Proxyine Girebilirsiniz ..
Bir Proxy İle Girmeniz Gerekmekte Ve Herzaman Giriş olmaz Ama Herhangi GM (game :Master) Admin Paneline Login Oldugu Zaman Girer ... Ewet Proxy imiz İle My_kol A giriş yaptıysak Admin Paneli Girişi Gerçekleştiyse Aşagıdaki Ekran Gelir ; Eğer Gelmesse Tektar deneyin belli zaman aralıklarında mutlaka Bir GM On olur ... Gelmemesi Çok Düşük Bir İhtimal .. Login Gerçekleşmiş Ekran Şöyledir ..
Adım 1 ;
Adım 2 ; Bu ekran İle Karşılastıktan Sonra Hangi Charımıza Premıum , Gizli Yanıt Şifre Deiştirme İşlemlerin Yapılacagı Hesap İle Giriş Yapın .. Giriş Yaptıktan Sonra Bu Ekranın Gelmesi Lazım Geldiyse 3. Adıma Gece biliriz ....
Adım 3 ;
Gelen Sayfada Premıum Ala Tıklıyoruz ...
Adım 4 ; Bize Power Up Storeden Premıum Alın Diyicek ...
Ve Clientimizden Oyuna Girip Pwer Up Storeden Gold Remıumuma 1 Aylık Olanı Secioruz Ve Bizden Ödeme Secenegini İsticek Ve Bizde K-sn Yi secices .. Bizden K-sn Kodunu İstiyecek Ve Ksn Kodu Kısmına Su Buglu Olan Kodu Giricez ..