İsim=Erhan Yas=17 kac kere gmLik yptın=26 Nerede yasıyorsun=istanbul Hangi avcilar serverlerde gm Lik yaptın=havinmt2 osmanlimt2 oceansmt2 vs tecrübelimisin=evet cok iyi Günde kaç Saat Online kalıyorsun=12 13 Msn Adresiniz=craqerhan@windowslive.com
İsim=Sedat Yas=24 kac kere gmLik yptın=30'u geçik Nerede yasıyorsun=İstanbul Hangi serverlerde gm Lik yaptın=MMomt2-m2-tr-lord-mt2-semt-mt2-çekmeköymt2-vs tecrübelimisin=Evet Çok Fazla Günde kaç Saat Online kalıyorsun=7/24 Msn Adresiniz=sedat14@hotmail.com.tr
İsim= Emre Yas= 18 kac kere gmLik yptın= 30 u geçtim Nerede yasıyorsun= Tekirdağ Hangi serverlerde gm Lik yaptın= ADAmt2 - DostMt2 - ExeLaceMt2 Ve dahasi tecrübelimisin= evet yeterince Günde kaç Saat Online kalıyorsun= 24 saat Msn Adresiniz= oxiliqa_59@hotmail.com
En son max59 tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 2:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
OMERBINHATAB
Konu: C.tesi Tem. 10, 2010 1:58 pm
İsim= Fatih Muzak Yas= 17 kac kere gmLik yptın= 4-5 lere yaptim kendimde dahil Nerede yasıyorsun= Bursa/İnegöl Hangi serverlerde gm Lik yaptın= Badelemt2 , Nymt2 , AlianMt2, Nyommt2 ,Metin2Türkiye[Hamachili], PosofMt2 tecrübelimisin= Kesinlikle Tecrübeliyim 7 senedir oynuyorum metin2 yi zaten m.olmazsanız gm likten alabilirsiniz .. Günde kaç Saat Online kalıyorsun= Öğlen 12 den sabah namazına kadar bazen 24 saat oluyor(24 saatin 2-3 ü yemek vb. ile gecebiliyor insanlik hali) Msn Adresiniz= fatihmuzak@windowslive.com
Not: Bazı Arkadaslar war 7 sene once metin2 yok diyor ancak metin2 21 sene once de vardı metin2 Kore saygılar...
En son OMERBINHATAB tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 4:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
7 sene once metin2 wardı kanıtlarımda metin2 almanya ve metin2 kore wardı ancak metin2 kore oynamıyordum metin2 germany oynuyordum ve bunu kanıtlarım...
En son OMERBINHATAB tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 4:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
İsim=Utku Yas=17 kac kere gmLik yptın=4 Nerede yasıyorsun=ANKARA Hangi serverlerde gm Lik yaptın=HellNosly,DemonDone,Snopymt2,AnkarayLee.. tecrübelimisin=Evet 1.5 Senedir PVP oynayip GM lik yaptigim icin... Günde kaç Saat Online kalıyorsun=14-15 civari Msn Adresiniz=utku_crazyworld@hotmail.com
İsim= Murat Yas= 19 kac kere gmLik yptın= 7 Nerede yasıyorsun= İstanbul Hangi serverlerde gm Lik yaptın= SemTmt2 KingMt2 LegendMT2 Geri Kalanı Hamachili Serverler tecrübelimisin= 4 Yıllık Metin2 Hayatımda Oyun Hakkında Oldukça Bilgi Sahibiyim ve birçok Serverlerdede GM lik Yapmışlığım vardır Bu Konudada İddalıyım. Günde kaç Saat Online kalıyorsun= Zamanlama Olarak Günde En az 6 Saat Online Oluyorum. Msn Adresiniz=rel4xi@hotmail.com
ufuk611507
Konu: Geri: Srverimizde Gm olmak istiyorsanız Paz Tem. 11, 2010 9:12 am
İsim=ufuk Yas=19 kac kere gmLik yptın=42 Nerede yasıyorsun=Bucak-Burdur Hangi serverlerde gm Lik yaptın=hamicili serverler legend mt2 lime mt2 that mt2 cvsmt2 jon mt2 kardeşler mt2 son mt2 necommt2 tugra mt2 teksas mt2 TWSMt2 Tkmt2. tecrübelimisin=evet tecrubeliyim artemis gm' siydim ve size tavsiye ederim kendimi. günde kaç Saat Online kalıyorsun=eyer bisi olmassa 24 saat bi durum olursa 13 12 saat eyer acil bisise anca 5 6 saat belki 3 4 saat olablr. Msn Adresiniz=gm_artemis61@hotmail.com bu arada ben artemis gm'siydim BySeFenKS Artemis Gm si mt2 gerçek ama adminle çekiştik ve ben taksiti braktım ve gm likten atıldım
max59
Konu: Geri: Srverimizde Gm olmak istiyorsanız Paz Tem. 11, 2010 11:02 am
ufuk biraz sallıyorsun gibime geldi ARTEMİS bide ? Benım bildigim Tr gm leri +22 yaş sınırı içeriyordu Bu senın Dahada Güvenini Düşürdüğünü gösteriyor
ufuk14181
Konu: Geri: Srverimizde Gm olmak istiyorsanız Ptsi Tem. 19, 2010 9:03 am