Küçük bir dünyanin içine gizlenmissin Sadece hissedebiliyorum seni Tipki senin beni hissedebildigin gibi Bazen bütün umutlarimi seni böyle sevmek güzel Bir bakiyorum bir adim geliyor Belki odanda yatagina uzanmis Ayni seyleri düslüyoruz Gecenin bizim için hazirladigi güzelligi dinliyoruz Ben bu gece çok hüzünlendim Göz yaslarim yanagimda kaldi Bir ananin acisini paylasti göz yaslarim Bir sevgilinin siirinde duygulandim Ama bunlarin hepsinde seni düsledim Tipki senin beni düsledigin gibi
Bir insan ki asil odur kötülüğü zemmetmiş Güzel odur has odur
Bir insan ki asil odur hizmet için koşuyor Sabrediyor asil odur hilkat sebebin bilir Beş vakitte hem de sevilir Güzel odur has odur
Bir insan ki asil odur kötülüğü yazamaz Hallerini tasvir edip çizemez Kötülerle birlik olup gezemez Güzel odur has odur
Âlemde doğru dost yoktur Dedikleri gerçek imiş Kulunu saklayan Hak’tır Dedikleri gerçek imiş
Bulut asumana çıkar Toprağa rahmetler yağar Gün doğmadan neler doğar Dedikleri gerçek imiş
Eğer insan geçer dilek Vefasızdır çark-ı felek Dedikleri gerçek imiş
Bu dünyaya gelen geçer Herkes kabre girer nâ-çar İnsan göçer Dedikleri gerçek imiş sevgiymiş duygu üstünde duygu kalmayan bir yürek. bir yürek ki fırtınalar sonrasında ölüm sessizliğine bürünen bir yer. orda her duygunun yaprakları savrulup gözlerin gibi kapkara bir kalp. saçlarımın akı gözlerimin artık olmayan feri idam hükmünü verdiğin duygularımsa son isteklerini söylüyorlar gardiyanlarına. işte bunlar bana bıraktığın hediyeler. desene artık zengin oldum. desene bu miras sana ölünceye kadar yeter sevgilim YETER
Uykuların kaçar geceleri Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden uğultudur başlar kulaklarında ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık Onun unutamadığın hayali Sevmek ne imiş bir gün anlarsın.
Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu faziletin sesini bir kerecik duymak için taş duvarlara kırılmışlığın Duyarsın. Ta derinden acısını çaresiz kalmışlığın. Sevmek ne imiş bir gün anlarsın.
Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Niçin yaratıldığını. Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini Uzun giden yıllarına yanarsın. Dolar gözleriniçin burkulur Sevmek ne imiş bir gün anlarsın.
Gözlerini unuturum Ellerini unuturum Senin için ağladığımda Korkma birşey olmaz bana İçime dökerim acılarımı Yüreğime hasret doldururum Ay batarken bir şafak vakti Göçmen kuşun kanadında Seni unuturum.
Ayrılık bilmecesi paslanır içimde Bir tek sevgin kalır özümde Karabulutları kuruturum Gözü yaşlı geceleri unuturum Seni unuturum Senin adına şiirler yazmam Hoşgelsin hüzün Varsın olmasın tebessüm Bayramları kutlamam Resmine bakmam "Neden?" diye sormam Yalınayak giderim yalnızlığıma Haydi git İçimdeki yollar sana Haydi git Bir bebeğin yüzündeki masum hayat sana Dün bir bugün iki Ne kaldı ki şunun şurasında İki günlük dünya değilmi Seni unuturum